EmailTwitterFacebookLinkedIn

Senior Projectmanager

Amersfoort

Vakgroep

Wat ga je doen?

De (Senior) Projectmanager zorgt voor succesvolle realisatie van zeer grote (complexe) projecten overeenkomstig de contractuele condities en binnen het vastgestelde budget. Je gaat werken aan projecten zoals de nieuwbouw- en renovatie van verkeerssystemen en -centrales, openbare verlichting, sluizen en tunnel technische installaties. Je bent in diverse stadia van het project verantwoordelijk voor het ontwerp, realisatie en oplevering.

Wat bieden wij?

Naast het uitzicht op een vaste functie staat er voor jou staat een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden klaar. Daarnaast krijg jij een baan, waarbij je alle verantwoordelijkheid krijgt die je wilt, zonder dat je in het diepe wordt gegooid. Je krijgt de kans om je als professional verder te ontwikkelen, maar neemt zelf verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Er is altijd ruimte voor talent.

Share:

 

 


 

De organisatie

Sinds augustus 2015 is de onderneming Dynniq (voorheen Imtech Traffic & Infra) een Europese technische dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van verkeerssystemen (‘Mobility’), parkeeroplossingen (‘Parking’) en energie infrastructuur (‘Energy’). Toonaangevende merken waarmee het bedrijf samenwerkt zijn Peek Traffic (verkeersystemen) en WPS (parkeersystemen). Het hoofdkantoor van Dynniq is gevestigd in Amersfoort. Dynniq opereert met een team van ca. 1400 medewerkers vanuit 52 locaties. Naast kantoren in Nederland heeft Dynniq lokale vestigingen in onder meer UK, Ierland, Denemarken etc. en is bovendien actief in 25 landen in Europa en Noord- en Zuid Amerika.

Plaats binnen de organisatie

Binnen de divisie Mobility wordt er gewerkt aan grote infrastructurele projecten. Als (Senior) Projectmanager rapporteer je aan de Manager Projecten. Je geeft leiding aan het projectteam en werkt samen in combinaties met opdrachtgevers (RWS, Provincie en gemeenten), aannemers en onderaannemers. Daarnaast werk je samen met leveranciers en interne stakeholders. De standplaats is Wormerveer en Amersfoort en uiteraard de plaats van de projecten.

Jouw werkzaamheden

Als (Senior) Projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van complexe, infrastructurele projecten binnen de afgesproken doelstellingen. Je bent betrokken bij de samenstelling van jouw projectteam en -organisatie en voert hier een duidelijke regie. Deze projecten kenmerken zich door een hoge complexiteit waarbij jij de business case bouwt en (samen met de opdrachtgever) vanaf de grond vorm geeft aan het project.

 • Binnen een matrixorganisatie zorg je voor een optimaal en gemotiveerd projectteam. Je creëert een effectieve en efficiënte organisatie waarbij je sterk bent in motiveren en coachen en maakt in voorkomende gevallen gebruik van externe contractpartijen;
 • Je stelt kaders waardoor het projectteam zijn werkzaamheden uitvoert volgens de functionele en technische eisen van het werk op basis van een Project Management Plan en veiligheidsplan. Jij bent daarbij een belangrijke schakel voor een beheersbare bedrijfsuitvoering;
 • Daarnaast signaleer en inventariseer je afwijkingen en risico’s ten aanzien van contract en verplichtingen. Je bent sterk in voortgangsbewaking en toont ondernemerschap om problemen op te lossen;
 • Periodiek rapporteer je op alle beheer aspecten en stuurt hierbij o.a. op kostenbewaking en kostenbewustzijn. Hierbij betrek je zowel de klant als andere Dynniq business units.

Kortom, als (Senior) Projectmanager werk je op de snijvlakken van de eindgebruiker ‘de klant’, de opdrachtgever en hoogwaardige techniek. Door het afleveren van succesvolle projecten maak jij het verschil.  Samen met het huidige team bouw je aan een succesvolle toekomst en aan mooie complexe mobiliteitsprojecten.

Jouw Skills

Voor deze uitdagende positie zoeken wij een klantgerichte, omgevingsbewuste en proactieve (Senior) Projectmanager. Je beschikt over analytisch vermogen en bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast beschik je over leiderschap en een grote mate van zelfstandigheid. Je handelt proactief en weet tijdig in te spelen op veranderingen en uitdagingen binnen een project. Voor het succesvol invullen van deze positie beschik je daarnaast over:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Elektrotechniek.
 • Aanvullende en geldige vakgerichte opleidingen zoals Prince2 Practitioner, Ipma-C.
 • Brede kennis van en aantoonbare ervaring met projectmanagement en een passie voor complexe projecten volgens UAV-GC contracten.
 • Aantoonbare kennis van System Engineering en aantoonbare relevante ervaring in de Infra omgeving.
 • Ruime ervaring met procesmatig werken binnen alle fasen van het werk.
 • Ruime marktkennis en inzicht in (tunnel) technische en verkeerskundige ontwikkelingen.

Verder ben je kostenbewust, innovatief, flexibel en heb je een resultaatgerichte instelling. Je bent sterk in voortgangsbewaking en hebt een drive om te presteren. Binnen stressvolle situaties blijf je kalm en ben je standvastig in jouw beslissingen. Tot slot neem je initiatief en toon je overtuigingskracht in de samenwerking met alle stakeholders.

Voor jou

Bij Dynniq kan jij zelf jouw werkzaamheden inplannen en wij bieden verschillende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg jij:

 • Een bruto salaris tussen € 5.760,71 en € 9.017,55 (afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • Bij een 40-urige werkweek krijg jij 25 vakantie dagen + de mogelijkheid dagen bij te kopen;
 • Alle faciliteiten om je werk te kunnen doen. Denk hierbij aan een auto, mobiele telefoon en een laptop;
 • 8% vakantiegeld op jaarbasis;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT);
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?
Herken jij jezelf hierin? Dan komen wij graag in contact met jou! Klik op de button om direct te solliciteren. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met onze recruiter Richard Cozijnsen: 06- 5713 3977 / richard.cozijnsen@dynniq.com.