EmailTwitterFacebookLinkedIn

Senior Hardware Engineer

Wormerveer

Vakgroep

Van jou

Ligt jouw passie bij het engineeren van elektrotechnische projecten, voor zowel E als besturingstechniek? Als Senior Hardware Engineer ben je vanaf het begin betrokken bij de projecten. Dit geeft een extra uitdaging doordat je vanaf het begin tot het einde van het traject betrokken blijft en je input kunt leveren en het verschil kunt maken tot volle tevredenheid van onze klant. Jij helpt ze met het geven van advies, het ontwerpen en programmeren en inbedrijfstellen van natte infra installaties zoals bruggen, sluizen en stuwen. Samen met je collega Engineers en Project Managers bedenk je de juiste oplossing.

   

   

  Voor jou
   

  Dynniq biedt naast een prettige werksfeer ook goede arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis + 13 ADV dagen;
  • 8% vakantiegeld op jaarbasis;
  • Pensioenregeling.
  • Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang. Daarom ondersteunt Dynniq je door het aanbieden van diverse opleidingen en trainingen.

   

   

  Share:

   

   

  Dit ga je doen

   

  Als Hardware Engineer over zie je het gehele project en pas je je kennis over elektrotechniek feilloos toe, waarbij trouble shooting ook tot jouw taken behoort. Bij Dynniq in Wormerveer krijg je de kans om een volgende stap in je carrière te zetten.


  In jouw rol als Senior Hardware Engineer richt je je op onze infra projecten (denk aan bijvoorbeeld bruggen en tunnels), waarbij je veel contact hebt met klanten. Bij een aanvraag onderzoek jij de situatie en breng je de wensen en behoeften van de klant in kaart. Jij bepaalt de aanpak, uiteraard houd je daarbij rekening met veiligheid en mogelijke obstakels. Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

  • Je controleert, analyseert en voltooit projectspecificaties;
  • Je voert basis- en detailontwerpen en schattingen uit voor aanbestedingen;
  • Je zorgt voor ontwerprecensies en je voert ontwerpbeoordelingen uit;
  • Je zorgt voor complete, toegankelijke en up-to-date projectdocumentatie en je draagt bij aan de projectevaluaties;
  • Je bespreekt risico’s en adviseert over technische kwesties met de projectleider, -team of klant.

  Ook houd je zicht op de voortgang en het budget, waarover je goede terugkoppeling geeft. In het klantcontact zorg je ook voor voldoende testen, inbedrijfstelling en een adequate overdracht.
  Kortom: een dynamische en afwisselende job waarbij je een herkenbare bijdrage levert aan het succes van onze projecten! Je gaat bijvoorbeeld aan het werk op het project Kiltunnel. Wij zijn voornamelijk verantwoordelijk voor infraprojecten, denk daarbij aan het ontwerpen van installaties, bruggen, tunnels, verkeerscentrales en sluizen.

   

   

  Dynniq: dynamisch, intelligent en innovatief   


  Wij zijn Dynniq. Onze missie is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Onze oplossingen maken de ontwikkeling en efficiënt gebruik van mobiliteitsstromen mogelijk. Zo realiseren wij een vitale en sterke infrastructuur voor onze klanten in de publieke en private sector.
   

   

   

  Pak het moment

  Wil jij werken als Senior Hardware Engineer bij Dynniq in Wormerveer? Gebruik dan de “solliciteer” button om te reageren. Vragen? Neem contact op met onze recruiter Jeffrey Smit via jeffrey.smit@dynniq.com of via 06 57041754