Ontmoet jouw toekomstige collega's

Samen werken we aan de toekomst

 

Bij Dynniq werk je samen met je teamgenoten aan baanbrekende projecten. De focus ligt op het managen van uitdagingen op het gebied van energie, mobiliteit en parking. Met geavanceerde technologische oplossingen dragen we bij aan een veiligere, duurzamere en efficiëntere samenleving.

Onze aanpak is proactief, open en betrouwbaar. Hoe meer we delen en weten, hoe sterker we als team worden. Wil je weten hoe het is om te werken bij Dynniq en samen Nederland in beweging houden?

Je toekomstige collega’s vertellen hun verhaal.

Erik werkt ruim 20 jaar bij Dynniq. Als System Architect is hij verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van hardware en verkeersproducten die slimme mobiliteit mogelijk maken en een veilige en efficiënte doorstroming creëren. 

Horen hoe Erik van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt?

 

Tonnie werkt sinds 2018 als projectcoördinator bij Dynniq. Hij is vooral betrokken bij de levering, installatie en inbedrijfstelling van verkeersregelinstallaties. Een veelzijdige functie waarbij je met van alles te maken krijgt: van klantcontact, financiën, bestek- en werktekeningen, inkoop tot planningen.

Wat hij het leukste aan zijn functie vindt?

 

 

Peter werkt sinds 2012 bij Dynniq Mobility, onderdeel van Dynniq Group. Hij is begonnen als inbedrijfsteller. In juni 2020 werd Peter als technisch manager op het project stuw Linne ingezet. Een project dat in recordtempo is uitgevoerd.

Peter vertelt over zijn ervaringen met ons project op de stuw Linne.

 

 

Detmer werkt sinds 2018 bij de afdeling assetmanagement van Dynniq Mobility. Als projectleider is Detmer verantwoordelijk voor het totale proces, van het coördineren en bewaken van de werkzaamheden tot het doorhakken van knopen bij afwijkingen, verstoringen of problemen.

Wat hem aanspreekt aan werken bij Dynniq?.

 

 

Bekijk hier video's van Dynniq medewekers

 

 

Overzicht vacatures