EmailTwitterFacebookLinkedIn

Sollicitatie

Wij besteden tijd en aandacht aan jouw sollicitatie. We nemen graag de tijd voor jouw sollicitatie en bekijken deze met meerdere mensen in de organisatie. Daarom ontvang je binnen twee weken bericht of we je uitnodigen voor een gesprek. Kom je niet in aanmerking voor een functie of staat de juiste vacature er niet tussen? Schrijf je dan in voor de job alert en blijf op de hoogte!   

Eerste contact 

Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, nemen wij graag eerst telefonisch contact met je op. Zo kunnen we alvast kort kennismaken, toetsen of de verwachtingen kloppen en prangende vragen beantwoorden. Daarna ontvang je een afspraakbevestiging per mail met alle benodigde informatie.   

Eerste gesprek 

Het eerste gesprek is bedoeld om een goede indruk van elkaar te krijgen. Je krijgt uitleg over de organisatie, afdeling en functie. Daarna ga je verder in gesprek om een idee te krijgen of je geschikt bent voor de functie. Natuurlijk kijken we naar je kennis en ervaring, maar vooral ook naar je drijfveren en ambities.   

Vervolggesprek 

Is er een goede match ontstaan in het eerste gesprek? Dan nodigen wij je graag uit voor een vervolggesprek. Daarin spreek je vaak met andere personen uit de organisatie, bijvoorbeeld je toekomstige directe collega’s. In het gesprek is ruimte voor inhoudelijke vragen vanuit beide kanten. Voor sommige vacatures kan er een assessment worden afgenomen, dit zal vooraf in de sollicitatieprocedure worden aangegeven.   

Voorstel 

Zien wij na de gesprekken elkaar nog steeds zitten? Dan ontvang je een aanbod per mail met daarin een salarisvoorstel en arbeidsvoorwaarden. Wij noemen dit een job offer. Ben je akkoord dan stuur je deze ondertekend retour, hierna wordt je arbeidsovereenkomst opgesteld. Voor je eerste werkdag ontvang je alle benodigde informatie voor een goede start. 

Welkom bij Dynniq!