EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

 

Dynniq DNA

Het Dynniq DNA is 'PRO'

 

Proactief
Intern, in de manier waarop wij samenwerken en elkaar helpen om beter te worden. Extern in de manier waarop wij onze klanten helpen het beste te halen uit de projecten die we voor ze uitvoeren.


Betrouwbaar
Betrouwbaarheid is essentieel in alles wat wij doen. Vooral in het werken met nieuwe, innovatieve oplossingen die nog nooit eerder zijn gebruikt. We streven altijd naar betrouwbaarheid in al onze relaties.


Open
Voor nieuwe ontwikkelingen, nieuwe ideeën en nieuwe manieren van werken. Voor input van collega’s, partners en onze klanten. Dit helpt ons om steeds beter te worden.


Bij Dynniq hebben we een duidelijke en grootse ambitie. Je weet niet wat de toekomst zal brengen, wat we wel weten, is dat we bij Dynniq samen werken om de toekomst elke dag een beetje beter maken.
 

Bij Dynniq houden we van wat we doen en we geloven in waarom we het doen.

 

Hoe weet je of je bij Dynniq past?

Je spreekt onze taal
 

Open en heldere communicatie met je collega’s, partners en klanten is cruciaal voor het slagen van onze projecten. Op het gebied van inzet en sociale vaardigheden kunnen we een voorbeeld aan je nemen.

Presteren onder druk
 

Hoe hoger de druk, hoe beter je presteert. Veel van onze projecten hebben strakke deadlines en grote belangen. Jij houdt het hoofd koel en zorgt dat alles op tijd klaar is. Afspraak is afspraak.

De juiste bagage
 

Je weet wat er speelt, hebt actuele kennis en snapt hoe de praktijk werkt. Of je nu starter bent die graag bij wil leren of een ervaren kracht bent met bewezen skills.

 

Bekijk de video's van Dynniq medewerkers en projecten